Kevätkausi 2019

La 23.3.2019 klo 14.00 alk. yhdistyksen kevätkokous kansalaistoimintakeskus Matarassa Jyväskylässä. Keliakialiiton Itä-Suomen aluevastaava, ravitsemusterapeutti Henna Lehikoinen luennoi aiheesta "Keliakia ja ruokavaliohoito - perustietoa jokaiselle". Kokouksessa kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Pe 5.-6.4 järjestetään messumatka bussilla Helsinkiin Lautasella
– Erityisruokavalioita noudattavien omat ruokamessut -tapahtumaan yhdessä Pohjois-Savon keliakiayhdistyksen kanssa. Hintaan sisältyy
edestakainen bussimatka, yöpyminen kahden hengen huoneissa Original
Sokos Hotelli Helsingissä, Kluuvikatu 8, ja messulippu lauantaille.
Samalla pääsylipulla pääsee myös Kevätmessuille, jotka järjestetään
yhtä aikaa toisessa messuhallissa. Ilmoittautumiset ja maksu
20.2. mennessä Hannu.Litja@gmail.com tai 040 539 9362.

Matkan hinta on 120 € / jäsen tai 145 € / ei-jäsen. Maksu Pohjois-Savon yhdistyksen
tilille FI26 5068 0620 2436 24 viitenumerolla 3609. Pohjois-Savolle on
varattu alustavasti 40 ja Keski-Suomelle 10 paikkaa. Bussi lähtee Iisalmesta ja Jyväskylästä mukaan pääsee Vaajakosken Abc:ltä pe klo 11:10. Tarkempi bussin reitti etusivun Ajankohtaista-osiosta.

Su 5.- la 11.5.2019 järjestetään kylpylämatka Pärnuun yhdessä Matka Mäkelän kanssa. Tarvittavat tiedot matkasta saat klikkaamalla tästä. Ilmottautuminen www.matkamakela.fi/keliakiayhdistys

La 14.- to 19.9.2019 järjestetään Ruskamatka Luostolle yhdessä Matka Mäkelän kanssa. Tarvittavat tiedot matkasta saat klikkaamalla tästä. Ilmottautuminen www.matkamakela.fi/keliakiayhdistys

Tulethan tilaisuuksiimme tuoksutta, sillä jäsenissämme on paljon astmaatikkoja ja allergisia, joille hajusteiden käyttö voi aiheuttaa mm. hengenahdistusta.