Tapahtumat

Koronavirusepidemiasta johtuen yhdistys järjestää tapahtumia vasta keväällä. Vuonna 2021 pyrimme järjestämään viranomaisten suosituksista riippuen mm. ostosmatkan Virtasalmen Viljatuotteelle, koko perheen liikunnallisen tapahtuman, uusien jäsenten tapaamisen, luentoja, leivontaa ja ruuanlaittoa. Keliakiaviikolla tapahtumia järjestetään teemalla Kokataan yhdessä gluteenitonta.  Seuraa tapahtumailmoituksia nettisivuilla, Facebook-sivuilla sekä Gluteenitonta Elämää lehdessä.

La 29.5.2021 yhdistyksen juhlakokous, jossa palkitaan ansioituneita jäseniä. Tarkemmat tiedot ja ilmottautumiset ilmoitetaan myöhemmin.

La 11.-18.9.2021 Ruskamatka Saariselälle. Syksyn 2020 ruskamatka siirrettiin syksylle 2021 ja nyt viivymmekin Saariselällä yhden yön pidempään. Katso alla olevasta liitteestä matkan tiedot ja ilmottautumisohjeet. Lämpimästi tervetuloa!

Koronaviruspandemiasta johtuen yhdistys järjestää tapahtumia jäsenilleen vasta keväällä 2021.