Ulkoilutapahtuma Tourujoenpuistossa

Yhteistyössä Allergia –, iho-  ja astmaliiton kanssa

Liikunnallinen Henkireikä – seikkailu Tourujoen polulla astma ja keliakiarastein. Lähtö Tourujoenpuiston amfiteatterin luota, jossa opastusta paikalla. Alueella liikutaan porrastetusti perhekunnittain oman aikataulun mukaan.

Iloisten Ässien Grilliauto tarjoaa ilmoittautuneille nimilistan mukaan hodarin (munaton, maidoton, gluteeniton) Mataran parkkipaikalla lähellä kävelytietä Tourujoenpuistoon. Koitetaan löytää jokaiselle sopiva pieni tarjottava.

Voit tilata Gluteeniton leipomo ILONAn (https://ilonaleipomo.fi/) tuotteita sähköpostilla tilaukset@iloisetassat.fi tai kysellä tuotteista tarkemmin etukäteen.

Huolipisteellä voit keskustella sekä kysellä keliakiasta, allergiasta ja astmasta. Keliakiayhdistyksen Seija Kankaanperä (puheenjohtaja) ja Keski-Suomen Allergia- ja astmayhdistyksen Tiina Tarvaisen (toiminnanjohtaja) pisteillä.

Ilmoittautumiset helikara@hotmail.com mieluummin, mutta myös 040 573 8622 viimeistään 30.8.2021. Voit tulla paikalle kun sinulle sopii, mutta huomioithan, että tilaisuus päättyy klo 18.