kesäkuu 2020 hallituksen kokouksen lyhennelmä

22.6.2020

HALLITUKSEN 5/2020 LISTALTA POIMITTUA

• hallituksen kokouksessa käsiteltiin tulevan syyskauden tapahtumia ja sovimme alustavasti seuraavaa tietysti pandemiavarauksella:

• 22.8. lasten ja nuorten tapahtuma Nokkakiven huvipuistossa ja Eläinpuisto Ysitien Lemmikissä

• 31.8 – 6.9. keliakiaviikko, toimintamuoto vielä avoin

• 5.9.-11.9. Ruskamatka Saariselälle, ilmoittautumisaikaa jatkettu 21.7. saakka. VIELÄ MAHTUU MUKAAN! Ilmoittautuminen Matka Mäkelä Oy p. 0207 438 310

• 22.9. luento ja uusien jäsenten tapaaminen Jyväskylän kaupunginkirjastossa.

• 26.9. klo 14.00 kevätkokous, sääntömääräiset asiat. Caffitella Muurame

• 1.9-4-9. Liitto järjestää koulutusta pitkään (yli 10 v) sairastaneille Peurungassa Laukaassa. Halukkaat voiva tilmoittautua liiton nettisivulta sähköisesti. Osanottajamäärä enintään 16 henkeä. Lisätiedot liitosta.

• jäsenistöä pyydetään erityisesti seuraamaan elokuun alussa ilmestyvää Gluteeniton elämä-lehteä. Syksyn alustava ohjelma on siellä yksityiskohtaisemmin eriteltynä.

LISÄÄ TULEVISTA SYKSYN TAPAHTUMISTA NETTISIVUILLAMME JA FACEBOOKISSA SEKÄ GLUTEENITON ELÄMÄ -LEHDESSÄ MUISTAKAA SEURATA SÄHKÖPOSTIANNE ! HYVÄÄ KESÄN JATKOA!