Yhdistyksemme

Keliakiayhdistyksen tarkoitus

Keski-Suomen keliakiayhdistyksen tarkoituksena on toimia keliaakikkojen ja muiden gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien hyväksi

• lisäämällä tietoa keliakiasta ja gluteenittomasta ruokavaliosta
  • parantamalla gluteenittomien tuotteiden saatavuutta alueen kaupoissa sekä
  • järjestämällä virkistystoimintaa jäsenilleen.

Keliakiayhdistyksen toimintaa organisoi yhdistyksen hallitus, johon kuuluu yhdistykseen kuuluvia henkilöitä. Hallituksen jäsenet näet täältä. Keski-Suomen keliakiayhdistyksessä on noin 900 jäsentä.

Yhdistyksen toiminta

Keliakiayhdistyksen toiminta Keski-Suomen alueella:

• jäsentapaamiset
  • leivontakurssien järjestäminen
  • luentotilaisuuksien järjestäminen
  • jäsenten tukeminen, ohjaus ja neuvonta
  • koulutus- ja virkistystoiminta

Toimintasuunnitelma

PDF-tiedostoToimintasuunnitelma vuodelle 2017.pdf (263 kB)
PDF-tiedostotoimintasuunnitelma 2016.pdf (67 kB)
Yhdistyksen vuoden 2016 toimintasuunnitelma

Jäsenyyteen liittyvät asiat

Jos haluat liittyä keliakiayhdistyksen jäseneksi, saat lisätietoa täältä. Jos osoitteesi on muuttunut, tee muutos täällä.

Jos olet jo jäsen, jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä suoraan Keliakialiittoon sähköpostitse jasenpalvelut (AT) keliakialiitto.fi tai puhelimella (03) 2541 300. Voit myös kirjautua jäsensivuille jäsennumeron avulla Keliakialiiton internetsivuilla.