Uusien jäsenten iltapäivä

7.10.2017

Lauantaina 7.10 klo 14-17 järjestetään vuonna 2016 ja 2017 liittyneille jäsenille Uusien jäsenten iltapäivä Kansalaistoimintakeskus Matarassa(Matarankatu 6, Jyväskylä). Olet tervetullut iltapäivään yhdessä läheisesi kanssa.

Kutsut lähetetään sähköpostilla tai kirjeellä syyskuun alussa. Vertaistoiminta- ja hankevastaava Heini Lehtonen sekä vertaistukihenkilöt Maarit Tellikka ja Heli Kunnela ovat soitelleet elokuun aikana jäsenille kertoakseen tapahtumasta ja toivottaakseen heidät tervetulleiksi iltapäivään.

Jos vertaistoimintavastaava tai vertaistukihenkilöt eivät ole sinua tavoittanee, voit olla yhteydessä halutessasi Heiniin. Ilmoittautumiset iltapäivään 4.10 mennessä Heini Lehtoselle 040 867 3302 tai heini-lehtonen@outlook.com

Uusien iltapäivän sisältöä:

- Maistiaisia eri yrityksiltä ja kahvit

- Tietoa yhdistyksen toiminnasta

- Tietoa gluteenittomasta leivonnasta ja ruoan laitosta

- Tietoa gluteenittomasta matkailusta

- Käypähoitosuosituksen esittelyä

- Tietoa aiheesta lapsi ja keliakia, lapsille myös omaa toimintaa

Tervetuloa!